Koupeno v AAA

Na první pohled pěkný auto za rozumnou cenu. Všechno vyhovuje. Kupujeme auto.

Koupeno v AAA

Všechno O.K. Vyjedeme za vrata AAA, a pip-pip-pip. Chybí chladicí kapalina. Nevadí, na první benzince kupuju litr destilované vody....

Další den znova. pip-pip-pip. Chybí chladicí kapalina. Divný. Zase kupuju destilovanou vodu. Po ujeti cca 100 km začíná lézt teplota. Zařadím volnoběh, abych srazil teplotu. Zkontroluju chladicí kapalinu. Pšššš……… Přetlakovaný chladící okruh. Víko nebo hlava? Víko je levnější. Cca 250,- Kč. Vyměňuju. Nic. Takže nejspíš hlava.

Koupeno v AAA

Koupeno v AAA

S reklamaci jedu na AAA. Dle slov pracovníka AAA, že mam si nechat to auto opravit a potom s fakturou k nim. O.K. Necháme si udělat nabídku ze strany Škoda servisu – cca 70.000,- Kč. Hmm. Co když mi tu opravu nikdo nezaplatí??? Jedu do tzv. Franta servisu – odhad opravy cca 20.000,- Kč. Tohle už je lepší. Cca po týdnu auto je hotové. Repase hlavy, výměna pumpy, nová chladicí kapalina, olej, filtry, těsnění. Oprava za 14.500,- vč. DPH.

S fakturou jedu na AAA. (vždyť máme uzavřené pojištění proti mechanickým vadám, které se uzavírá při koupě vozidla automatický). Tam se dozvím, že jsem porušil smluvní podmínky a nic nedostanu. Že jsem neměl do servisu jezdit vůbec, že to mělo opravovat AAA nebo měli doporučit servis, ve kterém měla proběhnout oprava. Jak to? Vždyť mi tady jiný pracovník AAA říkal, že to mám opravit a přijít s fakturou? Nic nevím. Obraťte se na soud. Takže. Vypadá to na další trik AAA!!!

Celkem cena opravy: 14.500,- Kč

0 komentářů

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.