Nabušená verze Škody Rapid již brzy

Nabušená verze Škody Rapid již brzy

Automobilka Škoda je světoznámá sportovními úpravami svých vozů. Dalo by se říci, že u škodovky se jedná o tradici trvající již celá desetiletí. Proto není žádným překvapením, že se své rychlé verze dočká i nový lifback Škoda Rapid. 

Prototyp nového Rapidu byl veřejnosti představen na show v rakouském Worthersee. A soudě dle studie, kterou Škoda vystavila, bude se opět jednat o povedenou úpravu. Nový Rapid působí sportovnějším, snad až agresivnějším dojmem. Svou zásluhu na tom mají zejména rozšířené podběhy a větší ráfky kol.

Nabušená verze Škody Rapid již brzy

Další informace či obrázky zatím automobilka neposkytla. A tak je zatím motorizace vozu zahalena tajemstvím. Nejinak je tomu s ostatními částmi vozidla. Ale pokud se podíváme, jak si Škoda poradila s úpravami svých předchozích modelů, myslím, že se máme na co těšit. A jako Češi snad můžeme být i trochu hrdí.

Nabušená verze Škody Rapid již brzy

Nabušená verze Škody Rapid již brzy

2 komentáře

avatar

Škoda má na víc, ale v rámci koncernu asi nemůže. Stačí porovnat tohle s novým Golfem GTI a člověk hned pozná, odkud vítr vane. Navic celý nový Rapid je krok vedle. 

avatar

Neni to krok vedle, je to koncernova strategie, tento model byl pozadavkem asijskych trhu, toz se prodava i tady, kdyz uz byl jednou vyprojektovan a vyroben. Sve misto si najde. Obecne se stavajici modely zvetsuji a pribyvaji mensi...

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.